More

  KIJKTIP: Wie blijft getrouwd in ‘Blind Getrouwd’? Voorlaatste aflevering vanavond op VTM

  Advertentie

  -

  ‘Blind Getrouwd’ komt stilaan aan zijn einde. Zondag is op VTM de voorlaatste aflevering te zien. Wie blijft er getrouwd en wie gaat zijn eigen weg uit?

  Een heleboel kijkers ontdekten de voorbije week dat Tati en Lothar besloten om als vrienden uiteen te gaan. Op zondag 19 april komt ook voor de drie andere koppels een einde aan het Blind Getrouwd-avontuur. Na zeven weken brengen ze hun laatste uren samen door, al hoeft het verhaal daarna natuurlijk niet te stoppen. De centrale vraag is: wie blijft samen ook eens de camera’s weg zijn? 

  Hoe is het bij de andere koppels?

  Sonny heeft nog veel vragen die hij aan Laura wil stellen, maar hij kan moeilijk over zijn gevoelens praten. Tijdens hun laatste lunch samen is het hét moment en raapt hij zijn moed bijeen. 

  Christophe en Nick, ze zijn de publiekslievelingen bij alle supporterende fans thuis. Het is duidelijk dat er een heel grote klik is tussen de twee en dat ze genieten van mekaars gezelschap. Een fysieke klik ontbrak nog, langs Nicks kant. Is dat een breekpunt, zeven weken na hun jawoord? Of besluit het duo er toch voluit voor te gaan? 

  Laat ons eerlijk zijn: tussen Jonah en Winnie lijkt het niet meer stuk te kunnen. Tenzij deze voorlaatste aflevering voor een verrassing zorgt. Je ziet het vanavond op VTM.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer