Kijktip: ‘Telefacts Zomer’ trekt naar de verjaardagsfeestjes van de superrijken

© VTM

Telefacts neemt je deze week mee naar een unieke wereld. Hoe vieren miljardairskinderen hun verjaardag? Telefacts stapt op dinsdag 27 augustus binnen in de wereld van de kinderen van de superrijken.

De ouders van Lulu doen hun dochter en haar vriendinnen een schoonheidsbehandeling cadeau. Prijskaartje: 33.600 euro. Ook Suzanna, de mama van Bella, kijkt niet op een cent om haar dochter te verrassen voor haar verjaardag. “Dit jaar hebben we 42.240 euro uitgegeven aan haar verjaardag. Je ziet aan Bella dat ze het waardeert. Zolang ze het waardeert, maakt het niet uit of het 10 of 42.240 euro kost.”

© VTM
© VTM

Miljardairskinderen kunnen werkelijk alles vragen voor hun verjaardag: een eigen VIP-circus georganiseerd door celebrity planners, een nieuwe slaapkamer van bijna 7000 euro, een taart van meer dan 2000 euro, een uniek pyjamafeestje van 1200 euro per nacht, een ring van meer dan 7000 euro,… Als mama en papa er heel warmpjes bij zitten, kunnen ook hun kleine schatten genieten van ‘het goede leven’.

Telefacts Zomer op dinsdag 27 augustus om 23.00 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in