More

  Kijktip: ‘Telefacts Zomer’ achter de schermen van renovatie exclusief Raffles Hotel in Singapore

  Advertentie

  -

  Luxe, elegantie, verfijndheid en service uit vervlogen tijden. Daarvoor staat het exclusieve Raffles Hotel in Singapore. ‘Telefacts Zomer’ werpt donderdag een unieke blik op de renovatie van één van de meest exclusieve hotels in Singapore.

  In het hart van Singapore, één van de modernste steden ter wereld, staat een iconisch gebouw al meer dan 100 jaar onveranderd. Het Raffles Hotel is een toonbeeld van elegantie, verfijndheid en service uit lang vervlogen tijden.

  Raffles: Remaking an Icon geeft op donderdag 1 augustus in Telefacts Zomer een unieke inkijk achter de schermen van één van de exclusiefste hotels van Singapore tijdens de grootste renovatie in haar 130-jarige geschiedenis.

  © VTM
  © VTM

  We ontmoeten het toegewijde personeel: Bernd, de hotelmanager die de klachten van de gasten over de renovatie met de glimlach behandelt, Roslee, de duty-manager die vaak met gasten bevriend raakt, Kaeley, die de hele inventaris in goede banen moet leiden en de Franse chef-kok Pierre die af en toe licht ontvlambaar is. Zij proberen de Raffles-standaard hoog te houden wanneer het hotel rondom hen afgebroken wordt.

  Telefacts Zomer op donderdag 1 augustus om 22.45 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer