More

  KIJKTIP. Spectaculaire Hollywoodfilm ‘Tenet’ van Christopher Nolan te zien op Amazon Prime Video

  © Warner Bros. Pictures

  KIJKTIP. Spectaculaire Hollywoodfilm ‘Tenet’ van Christopher Nolan te zien op Amazon Prime Video

  -

  Tenet, de spectaculaire Hollywoodfilm van regisseur Christopher Nolan, is te bekijken op Amazon Prime Video. De prent werd aan het einde van de zomer nog in de bioscopen gedraaid, maar is nu al te streamen.

  Tenet is de nieuwste film van regisseur Christopher Nolan, bekend van Inception, The Dark Knight Rises en Dunkirk. In Tenet draait alles rond de Protagonist (John David Washington) die de wereld moet behoeden van een Derde Wereldoorlog. Zoals we in Inception en Interstellar zagen, is Nolan gefascineerd door een science-fictionwereld die rond het manipuleren van de tijd draait. Ook in Tenet trekt hij dat thema door. In 7 landen werd deze blockbuster gefilmd en bezorgt je door zijn talrijke actiescenes een meer dan entertainende filmervaring. Zo lieten ze tijdens de opnames onder andere een echte B747 crashen.

  De Brits-Amerikaanse actiethriller was zowat de enige grote bioscooprelease van 2020. De film werd in augustus uitgebracht en kon ondanks de coronacrisis toch zo’n 363 miljoen opleveren, al was dat uiteraard sterk onder de verwachtingen. Vermoedelijk is dat ook de reden waarom we Tenet zo snel op een streamingplatform kunnen zien. Het is dus niet Netflix die met de eer gaat lopen, maar wel Amazon Prime Video.

  Amazon Prime Video

  Een abonnement bij Amazon Prime Video kost je 2,99 euro, er gaat een gratis proefperiode van 30 dagen aan vooraf. Je vind er onder andere de nieuwste films, documentaires en Originals zoals The Boys en The Man in the High Castle.

  Bekijk Tenet op Amazon Prime Video (aff.)

  Check de trailer van ‘Tenet’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer