More

  KIJKTIP | Spannende misdaadreeks rond prostitutie ‘Red Light’ op VTM

  © VTM

  KIJKTIP | Spannende misdaadreeks rond prostitutie ‘Red Light’ op VTM

  -

  Vanavond gaat het televisienajaar van start met een heleboel nieuwe programma’s. Op VTM kan je kijken naar Red Light, een spannende misdaadserie dat in de wereld van de prostitutie duikt.

  Ken je Matroesjka’s nog? De legendarische reeks over Belgische vrouwenhandelaars die vrouwen naar België lokken om ze in te zetten als prostituees. Het nieuwe Red Light speelt zich af in een gelijkaardige setting. De reeks draait rond drie vrouwen: Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville), die gaandeweg hun leven met elkaar zien vervlochten raken.

  Sylvia, een prostituee, werkt in een bordeel met haar vriend en pooier, Esther is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Uiteindelijk merken ze dat ze elkaar nodig hebben om te overleven.

  In de eerste aflevering zien het hoe sopraanzangeres Esther, na het overlijden van haar vader, haar man niet kan bereiken. Ondertussen krijgt politieagente Evi een moordzaak toegewezen die wordt gelinkt aan het van mensenhandel verdachte koppel Sylvia en Ingmar (Geert Van Rampelberg). De politie biedt Sylvia een deal aan om tegen haar partner te getuigen, maar ze slaagt dit af.

  Red Light, vanaf maandag 30 augustus om 21u50 bij VTM.

  Check de trailer

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer