More

  KIJKTIP | Sciencefiction kaskraker ‘The Tomorrow War’ met Chris Pratt

  © Amazon Prime Video

  KIJKTIP | Sciencefiction kaskraker ‘The Tomorrow War’ met Chris Pratt

  -

  Sinds begin deze maand kan je op Amazon Prime Video kijken naar de Amerikaanse kaskraker The Tomorrow War. De sciencefictionfilm was oorspronkelijk gepland voor een bioscooprelease, maar kwam door de pandemie uit via streaming. 

  Er wordt al te vaak smalend gedaan over films die uitkomen via streamingdiensten. Al heeft Amazon Prime Video deze keer een echte Hollywood kaskraker op de kop kunnen tikken. In The Tomorrow War volgen we leraar en voormalig militair Dan Forester (Chris Pratt) die plotseling opgeroepen wordt om zijn dienstplicht uit te oefenen in een oorlog in de toekomst. Over 30 jaar wordt de mensheid met uitsterven bedreigt door buitenaardse wezens, zogenaamde ‘Witpunten’. Forester vecht tegen de aliens, maar vooral om zijn dochter.

  Oorspronkelijk kwam de film van Paramount Pictures op 25 december 2020 uit, maar dat werd door de pandemie uitgesteld tot 23 juli 2021. Door interne verschuivingen bij Paramount Pictures werd uiteindelijk besloten om de film aan Amazon te verkopen om zo plaats te maken voor de bioscoopreleases van Top Gun: Maverick en Mission: Impossible 7.

  The Tomorrow War wordt gesmaakt door het publiek. Op IMDb krijgt de prent een 6,7 op 10. Volgens Deadline zou er een vervolg komen.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer