Kijktip: reis mee met superlange vlucht Qantas A380 van Londen naar Sydney

© VTM

© VTM

Dinsdag kan je samen met ‘Telefacts Zomer’ het leven meemaken aan boord één van de langste vluchten ooit: van Londen naar Sydnet, met de Qantas Airbus A380.

‘Telefacts Zomer’ maakt op dinsdag 6 augustus kennis met passagiers die de reis van hun leven maken aan boord van de Qantas-vlucht QF2, het vliegend hotel dat passagiers in stijl vervoert tijdens een van de langste vluchten ooit: Londen-Heathrow naar Sydney, in 24 uur. Malcolm neemt zijn eerste verre vlucht op zoek naar zijn lang verloren familie in Sydney terwijl Daniel, Bethanie en hun baby op weg zijn om een ​​nieuw leven te beginnen.

© VTM

De toegewijde, zorgzame en vermakelijke Qantas Cabin Crew verlaten regelmatig hun gezin en thuis om service van wereldklasse te bieden op 42.000 voet. Wat zijn de voor- en nadelen van hun baan? Hoe bereiden ze hoog boven de wolken voedsel van restaurantkwaliteit? En op welke verborgen plek bevindt hun slaapplaats zich? Alle geheimen van één van de langste vluchten ontrafeld in ‘Telefacts Zomer’ op dinsdag 6 augustus.

‘Telefacts Zomer’ op dinsdag 6 augustus om 22.40 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in