Kijktip: Derde seizoen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ neemt Niels Destadsbader beet

© VTM

© VTM

Vanaf vanavond zien we Jens Dendoncker terug in een nieuw seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ op VTM. Vermoedelijk gaat het om het laatste seizoen van de reeks, dan toch met presentator Jens Dendoncker, aangezien de man te vaak herkend werd.

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ van start. De aankondiging van de nieuwe reeks kwam onverwacht. Eerder was namelijk aangekondigd dat er geen derde seizoen van de reeks zou volgen, aangezien presentator Jens Dendoncker te bekend was geworden om mensen beet te nemen.

Bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters van Shelter: “Maar de goesting was zowel bij ons als bij Jens zo groot dat we het toch maar geriskeerd hebben. Helaas is onze voorspelling wél uitgekomen want oh my, wat was het moeilijk. Er zijn voor het eerst in drie seizoenen een tiental opnames in de vuilbak verdwenen om die reden, maar er bestaan ergere dingen als slachtoffer zijn van eigen succes. Gelukkig hadden we die marge ook voorzien in het opnameschema en zijn we vandaag heel trots op het resultaat.”

Dit zie je vanavond

In de eerste aflevering op maandag 2 december neemt Hoe Zal Ik Het Zeggen?-bedenker Tim Van Aelst samen met zijn boer en schoonzus zijn 16-jarige neefje Viktor te grazen, “Laat ons zeggen dat onze Viktor van Frans weinig fromage heeft gegeten. Op elke familiebijeenkomst bleef ik van mijn broer Peter en m’n schoonzus Annemie horen dat Frans om het zacht uit te drukken niet Viktors favoriete vak was, en dat hij er eenvoudigweg te weinig voor deed. We vonden het alle drie hoog tijd dat Viktor zijn lesje – hopelijk – eens leerde, en laat ik nu net een programma hebben dat zich er perfect toe leent om zo’n boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen”.

Sloddervos Niels Destadsbader

De broer en tegelijk manager Kevin van Niels Destadsbader is het beu dat zijn broer zo’n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad, smartphone,… Alles heeft hij al eens kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen die Kevin en hun ouders continu moeten oplossen. Bij wijze van spreken, wilt half VTM Niels nu een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is.

 

De 17-jarige Bauke heeft een emotionele boodschap voor haar opa Jos. Vier jaar geleden kreeg het meisje plots een hartstilstand. Haar opa is haar meteen beginnen reanimeren en redde haar leven. Nu hij de ongeneeslijke spierziekte ALS heeft, voelt Bauke zich machteloos. “Opa heeft mij mijn leven teruggegeven en ik kan dat nu niet terug doen. Daar zit ik echt mee. Daarom wil ik hem nog één keer keihard bedanken.” Jens schakelt Jos’ muzikale held Guy Swinnen in en zijn koersidolen Roger De Vlaeminck en Niels Albert.

© VTM

Glenn doet niets in het huishouden en al zeker niet de afwas. Pas op: zijn lief Sihan vindt hem een topkerel, maar Glenn moet toch eens de Dreft in duiken. Sihans subtiele hints werken helaas niet. Gelukkig is Jens Dendoncker doorgaans minder fijngevoelig.

Een mooie auto is een lust voor het oog. Maar je kan overdrijven ook. Matthias kan niet van zijn auto afblijven en zijn zus Elien is dat grond beu. “Stop met zo verliefd te zijn op je auto en zoek een lief”.

Nieuw seizoen start op maandag 2 december om 20.35

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in