Kijktip: dit zie je vanavond in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Aflevering 2 op maandag 9 december 2019 om 20.35 / Beeld: © VTM

© VTM

Het nieuwe seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is maandagavond 2 december erg goed van start gegaan. Ondertussen bekeken gemiddeld 845.000 mensen de eerste warme en ludieke boodschappen die Jens Dendoncker op niet zo subtiele wijze overbracht.

Lynn heeft er een heftige periode op zitten. Vorig jaar is ze te weten gekomen dat ze de immuniteitsziekte alopecia areata heeft. Op drie weken tijd werd ze volledig kaal. Ze kwam terecht bij een haarinstituut in Hasselt waar kapster Nathalie een mooi haarwerk maakte. Lynn wil haar bedanken om haar opnieuw een vertrouwensboost te geven. Dankzij Nathalie durft ze nu zelfs ook zonder pruik buiten te komen.

Te veel Fortnite

Internet is een geweldige plek. Maar er bestaat ook zoiets als té veel op het internet zitten. De 13-jarige Noah zit vaak 12 uur per dag online, o.a. om Fortnite te spelen. Hij investeert er niet alleen uren in, maar ook geld. “Noah heeft zowat 600 euro aan Fortnite uitgegeven. Een gratis spel nota bene. Om kostuumpjes voor zijn mannekes te kopen. Of dansjes”. Noahs mama Linsay heeft het er ermee gehad en zet de grote middelen in.

© VTM

Hans wil dan weer zijn broer Tom bedanken, die een nier afstond aan hem. Hans hing maandenlang drie keer per week vijf uur aan de nierdialyse. De ziekte legde een serieuze hypotheek op zijn leven. Tot Tom besloot om zijn nier te doneren aan zijn broer.

Ben Segers beetgenomen door Axel Daeseleire

Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, écht geen zonde is. Hoe? Op maandag 9 december ontdek je het in de tweede aflevering. 

Verstuur je eigen boodschap

Wil ook jij iemand op een originele manier een boodschap brengen? Vanaf maandag 9 december om 21u40 kan je op vtm.be uit verschillende thema’s een boodschap kiezen die Jens Dendoncker dan zal inspreken. “Ga de bomma eens bezoeken”, “Je voeten stinken!” of “Ga eens sporten, bolleke”: het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in