More

  KIJKTIP | 3 actiefilms die je deze zomer op Netflix kan bekijken

  © Jasin Boland / Netflix

  KIJKTIP | 3 actiefilms die je deze zomer op Netflix kan bekijken

  -

  Of je nu in quarantaine zit of thuis van je vakantie geniet, er gaat niets boven een spannende actiefilm. Op Netflix staan er gelukkig een heleboel. Wij sommen er drie op die je zeker moet bekijken.

  The Old Guard (2020)

  Cast: o.a. Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts en Marwan Kenzari
  Regie: Gina Prince-Bythewood (USA)
  IDMb: 6,7/10

  The Old Guard, is een groep huurlingen die onsterfelijk zijn. Ze leefden ieder in verschillende historische tijdperken, maar realiseerden zich na de dood dat ze over speciale zelfgenezingskrachten beschikken. De groep wordt geleid door het oudste lid Andy (Charlize Theron). Al zijn er ook kapers op de kust. Zo is de farmaceutische ondernemer Merrick uit op het geheim van onsterfelijkheid. Hij gaat daarvoor geen enkele hindernis uit de weg.

  Bright (2017)

  Cast: o.a. Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Lucy Fry
  Regie: David Ayer (USA)
  IDMb: 6,3/10

  In de wereld van Bright leeft de mensheid samen met mythische wezens zoals elven, orks en dwergen. De mens Daryl (Will Smith) en ork Nick (Joel Edgerton) werken samen bij het politiebureau van Los Angeles. Tijdens een nachtelijke routinecontrole komen ze een duisternis tegen die mogelijk een groot gevaar vormt.

  Extraction (2020)

  Cast: o.a. Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani
  Regie: Sam Hargrave (USA)
  IDMb: 6,7/10

  Huursoldaat Tyler Rake (Chris Hemsworth) wordt ingehuurd om Ovi Mahajan (Rudhraksh Jaiswal) – de zoon van een drugsbaron – te redden. De missie blijkt uiteindelijk veel moeilijker dan gedacht.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer