More

  Kijkers zijn niet te spreken over Netflix-film ‘Thunder Force’ met Melissa McCarthy

  © Netflix

  Kijkers zijn niet te spreken over Netflix-film ‘Thunder Force’ met Melissa McCarthy

  -

  Netflix heeft afgelopen weekend een nieuwe film online gegooid. Thunder Force is een comedy met Melissa McCarthy en Octavia Spencer. De prent wordt massaal bekeken, hij is zelf trending, maar om de verkeerde reden. Kijkers haten de film, hij zou vreselijk zijn.

  “Verschrikkelijk script, verschrikkelijk geacteerd”, zo omschrijft een Twitter-gebruiker de nieuwe Netflix-film Thunder Force. De prent met Melissa McCarthy en Octavia Spencer staat sinds dit weekend online en is trending, maar wordt door velen als vreselijk beschouwd.

  In Thunder Force wordt de wereld geterroriseerd door superschurken. Wetenschapster Emily Stanton (Octavia Spencer) heeft gelukkig een middel gevonden dat superkrachten kan geven aan normale mensen. Wanneer ze haar beste vriendin Lydia (Melissa McCarthy) en haarzelf per ongeluk voorzien van het middel, ontstaat een bijzonder team superhelden.

  Lage ratings

  Op IMDb scoort de film een povere 4,4. Rotten Tomatoes heeft er amper 25% voor over. Al zijn er ook mensen die de film wel kunnen smaken en hem zelfs grappig vinden. Anderen moesten amper lachen met de grappen van McCarthy. Ga jij kijken?

  Check de trailer van ‘Thunder Force’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer