More

  Khalid kondigt nieuw album Everything Is Changing aan en brengt lead single uit

  -

  De Amerikaanse singer-songwriter Khalid bracht op woensdag zijn nieuwe single New Normal uit. Het is het de lead single voor zijn derde album dat er dit najaar aankomt. 

  Everything Is Changing is het nieuwe album van Khalid en zal het in 2019 uitgebrachte Free Spirit opvolgenAfgelopen week kon je de lead single New Normal al een eerste keer beluisteren tijdens de lancering van de eerste Virgin Galactic-ruimtevlucht.

  Zoals de titel doet vermoeden, is New Normal geïnspireerd op de emoties die Khalid voelde gedurende de pandemie en de emotionele tol die de quarantaine met zich meebracht bij hem en zijn vrienden. “Everything is Changing, gaat als album een stap verder, waarbij alle nummers zich gecentreerd zijn rond het vinden van doel en een gevoel van eigenwaarde in een wereld waar alles digitaal verbonden is, maar tegelijkertijd emotioneel losgekoppeld is. Nu we allemaal uit quarantaine komen en meer de wereld in gaan en proberen opnieuw contact te maken met mensen die we al meer dan een jaar niet hebben gezien, hoop ik dat de boodschappen in het album gesprekken openen en mensen in staat stellen toegang te krijgen tot hun gevoelens in een nieuw manier”, legt Khalid uit.

  Het nieuwe album verschijnt dit najaar.

  Check single ‘New Normal’

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie