More

  © VIER

  Kevin kon niet meer en stapt vrijwillig uit ‘Expeditie Robinson’: “Ik ben precies een levend lijk!”

  Gerelateerde artikels

  -

  Consternatie gisteren in ‘Expeditie Robinson’. De Belgische kandidaat Kevin was zo afgemat na zijn Expeditie dat hij vrijwillig besloot om het programma te verlaten. Hij verloor meer dan 11 kg.

  In ‘Expeditie Robinson’ werd de Belgische Ruth er vorige week uit gestemd. Nederlander Jorik versloeg Ruth, afgelopen week, heel nipt bij de immuniteitsproef. Het was geen verrassing voor haar dat de groep haar nadien naar huis stemde. Ze was een sterke speelster, een te duchten tegenstander. Nu is Anouk de allerlaatste vrouw in het spel, maar zij kwam gisteren in het vizier van Elroy en Jorik die in het geheim een bondje hadden gevormd.

  Nog drie Belgen en drie Nederlanders blijven over na enkele bikkelharde weken

  Anouk en Koen vreesden dat ze de Expeditie moesten verlaten. Zo heeft Koen geen stemmen meer. Na de vorige aflevering kwam de teller van Kevin ook op nul te staan, omdat hij drie stemmen op Ruth inzette. Voor hen beide is de immuniteitsproef van groot belang.

  © VIER

  Kevin kon de immuniteitsproef amper nog aan. We zagen vorige keer al dat hij enorm verzwakt is. De kandidaten haalden het onderste uit de kan. Koen en Elroy konden de winst al bijna ruiken, maar het was Jorik dat de immuniteitsproef en een stem won. Kevin kreeg dan weer een zwarte stem te verduren.

  Op Winnaarseiland verloor Jorik dan weer van de Belgische Thomas, die al enkele dagen op het eiland kampeert. Desondanks het bondje van Elroy en Jorik was het niet Koen of Anouk die de Expeditie moest verlaten. Kevin stapte vrijwillig uit de expeditie omdat hij fysiek helemaal op was. Na de eilandraad komt hij bij Geraldine om even terug te blikken op zijn avontuur. Het was een heel zware beproeving waarbij hij meer dan 11 kilo verloor!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie