More

  Kamiel Spiessens naar het theater: Chris Van den Durpel maakt comedyshow

  © Kamiel Spiessens Spijbelt

  Kamiel Spiessens naar het theater: Chris Van den Durpel maakt comedyshow

  -

  Chris Van den Durpel trekt naar het theater samen met zijn typetjes Kamiel Spiessens, Jimmy B. en Snelle Eddy. De ticketverkoop voor de theatershows is zopas gestart.

  Eind oktober 2021 vertelde imitator Chris Van den Durpel in podcast Akkerdjie dat hij zijn typetjes niet meer op televisie zal brengen. Naar eigen zeggen daagde het brengen van zijn typetjes op televisie hem niet meer voldoende uit. Daarmee was het in 2017 uitgezonden Allemaal Chris het laatste televisieprogramma waarin Van den Durpel zijn typetjes opvoerde.

  Naar het theater

  Al moeten we de legendarische Kamiel Spiessens, Jimmy B., Snelle Eddy of Ronny King niet missen, want vanaf dit najaar trekt Van den Durpel naar het theater. In Spiessens spijbelt brengt Kamiel Spiessens zijn eigen visie op de klimaatproblematiek. Daarin zullen ook zijn andere typetjes aan bod komen.

  Spiessens spijbelt onder andere te zien in Kursaal Oostende (23 april 2023), Kusttheater (16 december 2022) en in cc De Biekorf (14 januari 2023). Meer data via www.comedyshows.be.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer