More

  ‘K2 zoekt K3’ gaat zaterdag 11 september van start op VTM, Nederland volgt week later

  © VTM

  ‘K2 zoekt K3’ gaat zaterdag 11 september van start op VTM, Nederland volgt week later

  -

  Nog één dag en de zoektocht naar het derde K3-lid gaat van start. Wie wordt de opvolger van Klaasje en wordt het een meisje of toch niet? Het antwoord krijgen we de komende weken op VTM en SBS6.

  Zal K3 voortaan uit twee meisjes en één jongen bestaan of toch niet? Dat is de vraag die K2 zoekt K3 de komende weken zal beantwoorden. De talentenjacht zal de komende weken op VTM en SBS6 te zien zijn. In 2009 ging de zoektocht voor een eerste keer door. Toen verliet Kathleen Aerts de groep. In 2015 besloten Karen, Kristel en Josje dat het tijd was voor iets nieuws. Sindsdien vormen Hanne, Marthe en Klaasje het populaire meidentrio.

  Nu Klaasje de groep zal verlaten, moeten Hanne en Marthe op zoek naar een opvolgster. Voor het eerst in de geschiedenis van de groep kan ook een jongen het nieuwe K3-lid worden. Wat we alvast zeker weten is dat de zoektocht van start gaat met een auditieshow. Natalia en de Nederlandse Samantha Steenwijk zullen de kandidaten beoordelen op hun vocale prestaties. Ze zullen de kandidaten enkel kunnen horen en niet kunnen zien. Ingeborg en haar Nederlandse collega Gordon zullen de kandidaten beoordelen op hun performance. Ze kunnen de audities niet horen en zijn aangewezen op de K3-factor van de deelnemers.

  Alleen als alle juryleden positief zijn, stoten de kandidaten door naar de publieksjury. Daarin delen 100 willekeurige Vlamingen en Nederlanders punten uit. Ze beslissen over wie 1 van de 10 felbegeerde Golden Seats mag innemen. Enkel deze 10 kandidaten stoten door naar de studioshows. Wat de rol van Hanne, Marthe en Gert zal worden is nog geheim. Dat komen we in de eerste auditieshow te weten.

  Ontdek in primeur de kandidaten via vtm.be

  Kan je niet meer wachten en wil je zelf de kandidaten al eens beoordelen? Surf dan naar de website van vtm en speel zelf hoor- en zie-jury. In de online auditietool van K2 zoekt K3 kan iedereen de preaudities beoordelen van de 68 kandidaten die straks hun kans wagen in de show. En dat enkel op basis van hun stem óf hun look. Zie je de kandidaten liefst aan het werk vanuit de kijkbox of hoor je ze liever uitsluitend vanuit de luisterbox? Test het zelf uit en geef jouw favorieten een ‘Oja’ of een ‘Néné’. Eén van deze 68 wordt straks dé opvolger van Klaasje.

  Wanneer op televisie?

  Vlaanderen kan vanaf zaterdag 11 september om 20.30 de zoektocht volgen. In Nederland is het wachten tot vrijdag 26 september. Dan zal de eerste aflevering te zien zijn op SBS6.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer