More

  ‘K2 zoekt K3’ deze kandidaten gaan naar volgende ronde: wie is door naar liveshows?

  Advertentie

  -

  Na vijf auditieafleveringen is bekend welke kandidaten doorgaan naar de volgende ronde van K2 zoekt K3. Deze 12 meisjes en 3 jongens zijn door naar het bootcamp en maken kans om het nieuwe K3-lid te worden.

  De tien Golden Seats zijn gevuld. Het nieuwe K3-lid is bekend. 12 meisjes en 3 jongens maken nog kans om Klaasje te vervangen. Naast de tien Golden Seats, die door de vak- en publieksjury geselecteerd werden, deelden Marthe en Hanne nog vijf Golden Tickets uit aan afvallers. Ontdek hieronder welke kandidaten doorgaan naar het bootcamp.

  Het werd nog even heel spannend in de vijfde en laatste auditieshow. Zo wisten Babette en Dirk op het nippertje nog een plekje in de Golden Seats te bemachtigen. Daardoor waren Luca en Julia plotseling niet meer zeker van hun plekje, maar tot hun grote verbazing werden ze door Hanne en Marthe verrast met een Golden Ticket. Ook Amy, Elise en Jemaima kregen eerder een Golden Ticket.

  In de volgende aflevering zien we hoe de kandidaten op bootcamp gaan. Het is niet duidelijk of daar nog kandidaten kunnen afvallen. Wat we wel zeker weten is dat een week later, op zaterdag 23 oktober, de grote studioshows van start gaan.

  Deze kandidaten gaan door naar de studioshows

  Diede

  Remi

  Kato

  Celester

  Giana

  Dirk

  Babette

  Chanel

  Manou

  Justine

  Julia

  Luca

  Jemaima

  Elise

  Amy

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer