More

  ‘K2 zoekt K3’ 2021 nadert de ontknoping: vanavond tijd voor de halve finale

  © VTM

  ‘K2 zoekt K3’ 2021 nadert de ontknoping: vanavond tijd voor de halve finale

  -

  Nog één week en we weten wie het nieuwe K3-lid wordt. Vanavond is het tijd voor de halve finale en voor het eerst zullen de kandidaten zingen met Hanne en Marthe.

  De grote ontknoping van K2 zoekt K3 komt nu heel dichtbij. Nadat in de kwartfinale twee kandidaten afvielen, zijn er nog zes kandidaten in de running om het nieuwe K3-lid te worden, waaronder twee jongens. Al moeten de halve finalisten eerst de voorlaatste horde overwinnen, want er zijn ditmaal slechts drie Golden Seats. De drie kandidaten met de hoogste punten stoten automatisch door naar de finale. De drie kandidaten met de laagste punten moeten hopen op een Golden Ticket van Hanne en Marthe. En dat belooft nu al een moeilijke keuze te worden.

  © VTM

  De groep trapt de show af met openingsnummer Superhero. Nadien zullen ze individueel met Hanne en Marthe zingen. Dat zal de eerste keer zijn in de talentenjacht. Want welke kandidaat werkt zich in een toppositie en vormt met Hanne en Marthe een droomgroep? Welke drie kandidaten zullen doorstoten en welke moeten vrezen voor hun plek? We zien het vanavond in de halve finale van K2 zoekt K3.

  We zullen vanavond dus zes potentiële K3-groepen te zien. Deze songs zullen de halve finalisten zingen:

  • Hanne, Marthe en Amy zingen Eyo
  • Hanne, Marthe en Celester zingen Het Gaat Beter Als Je Danst
  • Hanne, Marthe en Diede zingen Jij Bent De Bom
  • Hanne, Marthe en Julia zingen Pina Colada
  • Hanne, Marthe en Luca zingen Drums Gaan Boem
  • Hanne, Marthe en Remi zingen Alle Kleuren
  © VTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer