More

  K2 zoekt K3 2021 is afgelopen, maar VTM heeft wel special klaar met Julia

  © VTM

  K2 zoekt K3 2021 is afgelopen, maar VTM heeft wel special klaar met Julia

  -

  De K3-mania zit er nog niet op. Want na de talentenjacht, komt VTM nu ook met een reeks die de eerste dagen van Julia Boschman als K3’tje zal volgen.

  Afgelopen zaterdag werd Julia bekroond als opvolgster van Klaasje in K3. In de bloedstollende finale won ze van Amy, Diede en Celester. De talentenjacht die zit er nu definitief op, maar de komende drie weken krijgen we wel nog een portie K3 te zien. Zo volgt VTM het kersvers K3-lid in de eerste dagen na de overwinning voor een speciale reeks.

  De reeks, K3, een nieuw begin, zal drie afleveringen tellen en zal onder meer de voorbereidingen tonen op de release van single Waterval. Ook de opnames van nieuwe videoclips, het nieuwe K3-album en de repetities voor de – ondertussen afgelaste – Sportpaleis shows komen ook aan bod.

  Eerste aflevering

  In de eerste aflevering volgt de cameraploeg Julia achter de schermen van de generale repetitie van de grote finale. We zien ook hoe ze achter de schermen reageert op haar overwinningen. Julia vertelt over hoe ze de zenuwslopende grote finaledag van vorige week ervaarde: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goedkomen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!”

  Julia wint de wedstrijd en reageert emotioneel: “Toen ik mijn naam hoorde was één van de eerste dingen die ik dacht ‘oh my god’! Je werkt maanden naar dat moment toe, dat is echt wat ik wilde horen op dat moment. Het kwam heel hard binnen maar ik besefte ook niet dat het écht was. Kortsluiting in mijn hoofd!”

   ‘K3, een nieuw begin’, nu zaterdag 4 december om 19u55 bij VTM en ook op VTM GO.

  Lees ook: Julia ruilde haar bruine krullen in voor blonde coupe

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer