More

  Beeld: GoPlay

  Jules, Liv, Hanne en Elias: dit is de cast uit ‘Otis’ op GoPlay

  -

  Het was even wachten, maar de opvolger van wtFOCK is er. OTIS is een gloednieuwe serie die dagelijks te zien is op GoPlay. De reeks volgt de jonge Otis die zijn eerste stappen zet in de wondere wereld van fashion, catwalks en glitter & glamour. Maak kennis met de cast.

  Dit zijn de personages

  Otis Rojas (Mathis Mavuela)

  De 18-jarige Otis staat op het punt om de middelbare school uit te wuiven. Maar als hij modefotograaf Jules leert kennen, zal zijn leven plots voorgoed veranderen. Na enkele castings en shoots is Otis helemaal ondersteboven van de fashionwereld en wordt hij overvallen door de charmes van Jules. Hij wil koste wat het kost een leven leiden als topmodel. Hij wordt meegesleurd in het duistere nachtleven, focust zich op verkeerde zaken en maakt kennis met een heel toxisch wereldje

  Beeld: GoPlay

  Jules Ghesquire (Felix Meyer)

  Jules is modefotograaf en heeft een eigen modellenagentschap vol internationale modellen die een glamoureus droomleven lijken te hebben. Als hij contact legt met Otis ontstaat er een klik tussen de twee. Otis valt vrij snel voor de charmes van Jules, al blijken die niet oprecht te zijn. Jules misbruikt zijn rol als booker schaamteloos om kwetsbare modellen te manipuleren met wrede mindgames. ​ Hij wisselt tussen charme, intimiteit en wreedheid om Otis aan zich te binden, en dreigt daarmee Otis richting de afgrond te duwen.

  Beeld: GoPlay

  Liv Staton (Lauren Versnick)

  De 26-jarige Liv heeft al heel wat ervaring opgebouwd als fotomodel, en is nu de vaste rechterhand van Jules. Achter haar zelfverzekerd gezicht, worstelt Liv met heel wat onzekerheden over haar plek in de oppervlakkige modewereld. Otis vindt een warme moederfiguur in haar waar hij altijd bij terecht kan en zijn hart kan luchten.

  Beeld: GoPlay

  Hanne Dewit (Nona t ‘Jolle)

  God schept de dag, en Hanne dwarrelt er met heel veel plezier door. Zij is de hartsvriendin van Otis en zorgt voor de nodige lucht als de perikelen hoog oplopen. Hanne probeert Otis raad te geven en hem te beschermen, maar door zijn weelderige modellencarrière heeft hij daar amper oor naar. Met het hart op de tong zal ze nooit iemand pijn doen, en zoekt ze mee naar de juiste oplossingen.

  Beeld: GoPlay

  Elias Paridiaens (Brecht Dael)

  Elias is een charismatische en mysterieuze verschijning die al een tijdje meedraait in de modellenwereld. Onder zijn stoere, rebelse imago gaat een gevoelige strijder schuil die vecht tegen zijn verleden op straat. Hij heeft lang op het foute pad gezeten, maar komt stilaan terug op zijn pootjes terecht. Hij biedt Otis broederlijke steun en advies en de vriendschap met hem en Hanne geven hem hoop om opnieuw het rechte pad te vinden.

  Beeld: GoPlay
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie