More

  Jotti & Cas zijn de winnaars van Love Island 2022!

  © Streamz

  Jotti & Cas zijn de winnaars van Love Island 2022!

  -

  Na 5 weken pure romantiek in de Love Island villa zit het avontuur voor de Islanders er op. Na een mooi liefdesavontuur wonnen Jotti & Cas Love Island 2022, en gaan zo met een bedrag van 25 000 euro naar huis.

  ‘Love Island’ Nederland & België is ondertussen al aan het derde seizoen toe. Dit jaar werd het programma voor de Vlaamse kijkers exclusief getoond op Streamz. We volgden een groep jonge singles vijf weken lang tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Als kijker kon je elke dag, van maandag tot zaterdag, een aflevering verwachten vol emoties, intriges en ontwikkelingen in de villa. Ook dit jaar waren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood aanwezig als presentators van de show. In totaal verschenen er 29 singles in de villa.

  Het liefdesavontuur van Jotti en Cas

  Jotti kwam in de eerste week van Love Island binnen als bombshell. Nadat ze eerst een koppel vormde met Lennert en daarna met Mehti, werd ze ook een koppel met bombshell Rick. De liefde tussen Jotti en één van die boys bleef echter uit. Dit veranderde in Casa Amor, daar leerde ze Cas kennen. Het klikte meteen en de twee bouwden iets heel moois op. Op de dreamdate werd hun relatie eindelijk officieel.

  Fé en Lennert, die ook al vanaf het begin een sterk koppel vormden, werden tweede. Mert, die vorig seizoen Love Island won, werd derde met Sunita. Op de vierde plek eindigde Nathan en Imen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer