More

  © Indi Mouart

  Joost Klein brengt ‘Ik Wil Je’ uit samen met De Kreuners

  -

  30 jaar oud is ‘Ik Wil Je’ van De Kreuners al. De Nederlandse rapper Joost Klein maakte met de zegen van Walter Grootaers een unieke versie.

  Zo heb je ‘Ik Wil Je’ nog nooit gehoord. De Nederlander Joost Klein noemt zichzelf een enthousiaste liefhebber van België en fan van De Kreuners. Daarom wou hij van de song een typische ‘Joost’-versie maken. Joost zegt zelf dat hij stiekem de Belgische nationaliteit heeft: “Ik heb niet voor niets ‘België’ in het groot op mijn been getatoeëerd. Denkend aan o.a. Studio 100, Kabouter Wesley & Stromae. De warmte en de liefde die ik voelde in België, voelde als thuis komen. Mijn eigen versie maken van jullie Belgian Classic, is mij dan ook een grote eer! ☆ PS: ik zoek een huis in België !!!!!!”

  “Fantastisch”

  Walter hoefde niet lang na te denken over de samenwerking: “Het waren mijn dochter Luka en haar vriend Louis, een goeie vriend van Joost,  die me attent maakten op de artiest Joost Klein. Vooral het nummer ‘Door de kerk’ dat ze me lieten horen maakte dat ik de volledige cd ‘Albino’ beluisterde. Toffe ritmes, melodieën en vooral sterke teksten. Toen hij vroeg om aan de slag te mogen gaan met ‘Ik wil je’ moest ik geen seconde nadenken. En het resultaat is fantastisch.” 

  Joost stuurde gisteren via zijn Instagram een teaser de wereld in, die is ondertussen goed voor 68.000 weergaves en meer dan 900 uitbundige comments. De knotsgekke videoclip werd zonet online geplaatst en is al meer dan 9.000 keer bekeken en telt goed aan. 

  BronPb
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie