More

  Jonah, Tatiana, Winnie en Lothar: wie trouwt met wie in tweede aflevering ‘Blind Getrouwd’?

  Advertentie

  -

  Afgelopen week zagen we hoe Sonny en Laura het ja-woord tegen elkaar zeiden in de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ook Christophe en Nick troffen de nodige voorbereidingen. Er resten nog twee koppels te vormen in de tweede aflevering.

  Vorige week gaven Sonny en Laura het eerste ja-woord in ‘Blind Getrouwd’. Op zondag 23 februari trouwen ambtenaar Christophe en steward Nick in de tweede aflevering van de reeks, al lijkt hun jawoord na hun succesvolle eerste ontmoeting slechts nog een formaliteit te zijn.

  Twee andere koppels

  Ook maken we kennis met de andere twee koppels. Door de 28-jarige IT’er en bedrijfsleider Jonah uit Arendonk keert een bekend ‘Blind Getrouwd’-gezicht terug: Jonah is één van de beste vrienden van ex-deelnemer Victor en heeft Victors verhaal dus van heel nabij kunnen volgen. Alle ups maar ook alle downs, en dus weet Jonah dat een relatie werken is. Maar daar staat hij helemaal voor open. Vraag is aan wie hij gekoppeld wordt: de 29-jarige vrolijke Tati, of de 28-jarige babbelaar Winnie? En welke vrouw is voor vertegenwoordiger Lothar (26) weggelegd?

  Aflevering 2 van Blind Getrouwd op zondag 23 februari om 19.55

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer