More

  Jill Peeters keert terug naar VTM: opnieuw weervrouw vanaf maandag

  © VTM

  Jill Peeters keert terug naar VTM: opnieuw weervrouw vanaf maandag

  -

  Het is nu al de comeback van het jaar. Jill Peeters keert na twee jaar afwezigheid terug naar VTM. Ze zal opnieuw het weerbericht presenteren op VTM, duiding geven bij VTM NIEWS en bovendien documentaires maken voor HLN.be.

  Het weerteam van VTM is opnieuw volledig. Eind 2019 stopte VTM-weervrouw Jill Peeters met het presenteren van het weerbericht op de commerciële zender. Ze besloot zich te concentreren op andere uitdagingen om een grotere rol te kunnen spelen in het klimaatdebat. Zo creëerde ze een opleidingsprogramma aan de KUL waar ondernemers werken rond duurzaam leiderschap. Op televisievlak bleef het opvallend stil rond Jill. Zo maakte ze wel een documentaire reeks voor Canvas, maar verder hoorden we de afgelopen twee jaar bitter weinig van de weervrouw. Daar komt vanaf komende maandag opnieuw verandering in, want dan maakt ze haar comeback bij VTM.

  Zo zal ze opnieuw het weer presenteren, dat zal ze afwisselend doen met collega’s Frank Duboccage en David Dehenauw. Bovendien zal ze ook duiding geven voor VTM NIEUWS rond de thema’s weer en klimaat. voor HLN.be zal ze online documentaire produceren.

  Weerteam

  De terugkeer van Jill zorgt ervoor dat het VTM WEER-team opnieuw uit drie leden zal bestaan. De afgelopen twee jaar was VTM op zoek naar een nieuwe weerman of weervrouw, maar het lijkt erop dat ze niemand geschikt gevonden hebben. Een tijdje terug, in 2015, introduceerde VTM de toenmalige Qmusic-nieuwslezer Eva Clockaerts als nieuwe weervrouw, maar zij nam na een tijd afscheid van de rol. Vandaag werkt ze niet meer bij VTM, maar presenteert ze bij de regionale zender RTV.

  Jill Peeters en Stef Wauters

  Met de komst van Jill is het ook meteen uitkijken naar de korte gesprekken tussen nieuwsanker Stef Wauters en Jill Peeters. Ze stonden meer dan eens garant voor een grappige uitsmijter van het VTM NIEUWS, zo trakteerde Jill het nieuwsanker eens op een sprinkhaan.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer