More

  JEPP keert terug met een verslavend refrein op derde single ‘Black’

  Advertentie

  -

  De derde single van JEPP, dat is het project van Jasper Publie, is er. Het was ondertussen van vorige zomer geleden dat de man nog muziek uitbracht. Black is onze NXTPOP Must Discover.

  Jasper Publie is eindelijk terug met nieuw werk. Het is ondertussen vier jaar geleden dat hij met Bandits de deur achter zich dicht trok. Een muzikale pauze volgde voor Publie, tot hij in 2020 opnieuw van zich liet horen. Toen debuteerde hij met het elektronische What About Us. Single Treat Me volgde in augustus, waarna het opnieuw stil bleef rond de man.

  Vandaag gaat zijn verhaal verder. Met single Black verrast JEPP met een dansbare track en een van zijn beste songs tot nog toe. Een groovy gitaarlijn en het verslavende refrein, met het Timberlake-esque falsetto, verbergen de emotionele boodschap die Jasper met Black meegeeft. “De song is het meest persoonlijke nummer dat ik het afgelopen jaar geschreven heb. Het beschrijft het proces dat ik zelf heb doorgemaakt, van het ontdekken waar je voor staat, het durven laten zien wie je bent, toe te geven aan je emoties en dat ook te tonen. Het is een proces dat iedereen doormaakt. Al heb ik er wat langer voor nodig gehad. (lacht)”

  “Probeer niet te tonen dat alles altijd goed gaat, want dat kan gewoon niet”, benadrukt hij. “Het is gezonder om te delen wanneer het niet goed gaat.”

  Check single ‘Black’ van JEPP

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer