Jens Dendoncker gaat op zijn knieën voor zijn vriendin Lauren in ‘Code van Coppens’.

© VTM

© VTM

In ‘Code van Coppens’ moeten bekende Vlamingen de raadseltjes die de gebroeders bedachten, zien op te lossen, om zo snel mogelijk uit hun escape room te geraken. Deze week is het de beurt aan Jens Dendoncker en zijn vriendin Lauren Versnick, Jeroen Meus en Wim Lybaert verdedigen de eer van de VRT.

Jens Dendoncker die op de knieën gaat voor Lauren Versnick met een ring in zijn hand. Verandert ‘Code van Coppens’ plots in ‘All You Need is Love’? Een kort en krachtig antwoord: nee. Maar de tortelduifjes krijgen van Staf en Mathias wel een ultieme relatietest: ze moeten uit een ring stelen uit de zwaarbeveiligde Bank Coppens. En opnieuw buiten raken.  En daarmee moeten ze sneller proberen zijn dan Jeroen Meus en Wim Lybaert die de eer van de openbare omroep hoog moeten houden.

 

Bijkomend probleem: in het scenario dat Staf en Mathias bedachten, zijn Jens en Lauren, en Jeroen en Wim Dendoncker bandieten die net uit een gevangenistransport zijn ontsnapt en nog altijd met kettingen en boeien aan mekaar vasthangen. Toch hebben de duo’s  maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen. Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis? Dat zie je vanavond op VTM.

Aflevering 3 van Code Van Coppens, woensdag 13 november 2019 om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in