More

  JBC maakt een Sintbezoek online mogelijk: kindjes krijgen een gepersonaliseerde boodschap

  Advertentie

  -

  Normaal gesproken strijkt de Sint vanaf 11 november neer bij JBC, maar omdat een fysiek Sintbezoek niet mogelijk is, organiseert de keten dit jaar een digitaal bezoek.

  Wat staat er in het grote boek van Sinterklaas? Want zijn de kinderen wel flink geweest en krijgen ze dan ook cadeautjes van de Sint? Die vraag houdt kinderen binnenkort bezig. Naar goede gewoonte plant de Sint ook dit jaar vanaf 11 november een bezoek aan alle kindjes bij kledingketen JBC. Al zal het er dit jaar natuurlijk helemaal anders uitzien door de lockdown. In plaats van een fysiek Sintbezoek in de winkels, komt de Sint nu digitaal tot in de huiskamers van alle kindjes met een gepersonaliseerde Sintboodschap. 

  Gezien de huidige lockdown is het helaas niet mogelijk om de Sint in levende lijve te zien in de JBC winkels. Maar niet getreurd, want de Sint heeft JBC en zijn persoonlijke digipieten ingeschakeld om een online alternatief te bieden aan alle brave en minder brave kindjes.

  Hoe komt de Sint op bezoek?

  Vanaf 11 november t.e.m. 5 december kan je op jbc.be enkele persoonlijke gegevens invullen van jouw kind voor de digipieten en de Sint. Even later ontvang je een gepersonaliseerde video van de Sint en zijn pieten, inclusief een unieke kijk in het grote boek van Sinterklaas. Vanaf 11 november kan je terecht via www.jbc.be/sinterklaas.

  BronJBC
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer