More

  Iron Maiden komt in 2021 terug naar ons land: headline show in Sportpaleis

  -

  Goed nieuws voor de fans van Iron Maiden. De metalband zal dit jaar weliswaar niet optreden op Graspop 2020 door de corona-maatregelen, maar volgend jaar komen ze gewoon terug naar ons land voor een indoor show. 

  Als gevolg van de wereldwijde COVID-19 pandemie heeft Iron Maiden zijn ‘Legacy Of The Beast Tour 2020’ verplaatst naar juni/juli 2021, dat maakte de band bekend in een persbericht. Zo kunnen fans ook in 2021 rekenen op een passage in ons land. Voor dit jaar stonden ze gepland op o.a. Graspop Metal Meeting.

  Gelukkig komen ze volgend jaar ook terug naar ons land én dat met een headline show in het Antwerpse Sportpaleis op 27 juni 2021. Dan wordt het meebrullen geblazen op hits zoals ‘The Trooper’ en ‘Run to the Hills’.

  Voorverkoop voor fanclub

  Over de support act is nog niets bekend, al belooft de organisatie daar weldra meer nieuws over. Ook de exacte start van de ticketverkoop en prijzen worden binnenkort bekendgemaakt. Zoals steeds zal Iron Maiden een exclusieve voorverkoop voor zijn fanclub-leden voorzien. Sinds het begin van de Legacy-tour heeft Iron Maiden voor bijna twee miljoen fans over de hele wereld gespeeld, waaronder als headliner voor 100.000 toeschouwers op het legendarische Rock In Rio Festival in Brazilië.

  Tickets die zijn binnenkort beschikbaar via www.proximusgoformusic.be

  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie