More

  Anneke D'Hollander

  ‘Into You’ van The Haunted Youth is de soundtrack van uw zomer

  -

  The Haunted Youth is terug én hoe. Met ‘Into You’ pakt de band uit met zijn meest catchy nummer ooit. Het is onze Must Discover.

  Hoe kan je een ijzersterk debuut overtreffen? Het is een vraag die al bij talloze bands grijze haren veroorzaakte. Ook The Haunted Youth, de band rond Joachim Liebens (30), is toe aan de moeilijke opvolger. En voor de Limburgse band staat er veel op het spel. Na de winst bij StuBru’s ‘De Nieuwe Lichting’ bewandelde de band een indrukwekkend parcours.

  Debuutplaat Dawn Of The Freak en sterke singles ‘Teen Rebel’ en ‘Broken’ werden in binnen- en buitenland lovend onthaald. Ook live klinkt de band ijzersterk. Zo kon The Haunted Youth met zijn dromerige gitaren, melancholische synths en fluweelzachte vocals van Liebens al mooie plekjes veroveren op de affiches van festivals zoals Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Best Kept Secret en Sziget.

  En nu is ‘ie er. De eerste single van de nog titelloze tweede plaat. Met ‘Into You’ serveert The Haunted Youth de soundtrack van uw zomer. Dromerige vocalen, zoete synths en een gitaarsolo van ruim anderhalve minuut maken dit een van de meest catchy nummers uit Liebens’ z’n repertoire. Het maakt benieuwd naar wat komen gaat.

  The Haunted Youth is deze zomer live te zien op Pukkelpop en Best Kept Secret (NL).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie