More

  INTERVIEW | Celester en Ziggy over hun nieuwe single: “K2 zoekt K3” hoeft niet het einde te betekenen”

  INTERVIEW | Celester en Ziggy over hun nieuwe single: “K2 zoekt K3” hoeft niet het einde te betekenen”

  -

  Celester werd op een haar na het nieuwe K3’tje, maar eindigde in de finale van K2 zoekt K3. Ziggy probeerde ook de plaats van Klaasje in te nemen, maar strandde veel vroeger in de wedstrijd. Toch hebben ze een goede band opgebouwd tijdens de opnames en maakten ze samen een single Suikerspin, met verwijzingen naar K3.

  “Mijn mama kwam op het idee om samen te werken”, vertelt Celester, “We zongen samen K3-nummers op TikTok, en ze vond ons goed klinken, zo is de bal gaan rollen”. Volgens Ziggy kan je Suikerspin op verschillende manieren interpreteren: “Je kan het zien als een liefdesverklaring, maar ook als een grappig lied. Dat je suikerspinnen gaat draaien en je van suiker houdt”.

  Verwijzingen K3

  K2 zoekt K3 heeft me best wel ver gebracht. Ik wilde met dit lied heel duidelijk laten weten dat ik dankbaar ben voor alles wat ik heb meegemaakt, maar dat hoeft niet het einde te betekenen voor alles wat ik nog zal doen”, geeft Celester mee. De regel ‘Ik heb geen tranen meer, geen waterval’ in het lied verwijst naar de single Waterval van K3, die Celester als finaliste ook heeft opgenomen. “We vonden het grappig om die zin te gebruiken, want ik ben er niet meer rouwig dat ik ben verloren”, legt ze uit.

  Toekomst

  De toekomst voor beide ziet er rooskleurig uit. Voor Ziggy staat er al een volgende single op de planning. Celester neemt nog even de tijd om uit te zoeken welke weg ze precies uit wil met haar muziek.

  Check het interview

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie