Instagram-museum ‘Smile Safari’ blijft langer in Brussel, Tour & Taxis: nieuwigheid voor kerst & huisdierendag

© Smile Safari

© Smile Safari

Op 2 oktober opende ‘Smile Safari’ de deuren in Tour & Taxis Brussel. België’s eerste Instagrammable pop-up museum kreeg sindsdien al zo’n 12.000 bezoekers over de vloer. De einddatum van Smile Safari wordt door de grote vraag naar tickets verlengd tot het einde van de kerstvakantie. Nog tot en met zondag 5 januari 2020 kan men in het Instagram-paradijs terecht.

‘Smile Safari’ is het eerste Instagram pop-up museum van ons land. In maar liefst 40 fotosettings kan je jezelf én je smartphone uitleven in een kleurrijke wereld: spring in een ballenbad, surf op een pizza, stap in een kleurrijke boksring of rij op een dino. Verder zijn er samenwerkingen met artiesten en kunstenaars zoals Musketon, Dries Depoorter en Taboob (die de dubbele moraal van het Instagram-algoritme in vraag stelt). Met Smile Safari heeft ons land er een verrassend en interactief pretpark bij. In dit museum is de bezoeker het kunstwerk.

Ook bekend volk komt langs, zo passeerden al talloze influencers de revue, zoals Jamie Lee Six en Gaelle Garcia Diaz. De Waalse artiest Ico nam op Smile Safari zijn nieuwe muziekvideo op. Die haalde al meer dan 540.000 views. Eind deze maand volgt nog een tweede muziekvideo van een nationale artiest. Smile Safari is ondertussen ook the place to be geworden voor social media celebrities.

© Smile Safari

Kerst bij Smile Safari & grootouderdag

Voor de kerstperiode vind je vanaf 7 december een verrassende kerstkamer die in samenwerking met Coca-Cola werd gecreëerd. Bedenker en initiatiefnemer Hannes Coudenys: “Onze bezoekers houden van de grote variatie aan thema’s. Een kerstkamer kon dan ook niet ontbreken! Heel wat mensen brengen ook verschillende kledingsets mee. We hebben een kleedkamer waar men perfect die ‘ugly christmas sweater’ kan aantrekken.”

Op woensdag 27/11 van 13u tot 18u hanteert Smile Safari een voordeeltarief van €5 voor oma’s en opa’s. Coudenys: “We merkten dat er jongeren zijn die hun ouders meenemen naar Smile Safari. Grootouders zien we hier minder vaak. Smile Safari kan een manier zijn om de generatiekloof te dichten, daarom organiseren we een grootouderdag. Oma’s en opa’s die samen met hun kleinkind poseren voor de foto? Dat gaat schitterende herinneringen opleveren.”

© Smile Safari

Huisdierendag

Coudenys: “We wisten dat heel wat huisdieren een eigen Instagram account hebben. Maar dat het er zoveel zijn, dat hadden we niet meteen verwacht. Met onze huisdierendag spelen we in op de vraag van onze bezoekers. Op zondag 5 januari, de allerlaatste dag dat we open zijn, mogen huisdieren gratis mee. Zolang de baasjes hun beesten onder controle houden. Het moet immers een aangename ervaring blijven voor iedereen; zeker voor de dieren.”

SMILE SAFARI – tem zondag 5 januari 2020, Tour & Taxis Brussel. Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingsdagen en -uren. Tickets & info: www.smilesafari.be

Volg voor meer

1 REACTIE

  1. Wonderfuⅼ beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your wеb
    site, how can i subscribe for a weblog web site?
    The account helped me a acceptable deal. I have been tiny bit
    familiar of thiѕ your broadcast offered shiny
    clear idea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in