More

  © Smile Safari

  Instagram-museum Smile Safari opent nieuwe locatie in hartje Brussel

  -

  Dit weekend opende nabij het Brusselse Muntplein de nieuwe locatie van Instagram en TikTok-museum Smile Safari. Je kan daar terecht om de meest originele, grappige foto’s en filmpjes van jezelf te maken.

  Op zaterdag 1 augustus werd de nieuwe editie van Smile Safari geopend, het Instagram & TikTok-museum van België. Heel wat bekende Instagrammers en TikTok’ers trokken reeds naar Anspach Shopping in hartje Brussel. Ook in deze editie is de bezoeker het kunstwerk, en zijn de installaties en ‘backdrops’ er om de mooiste, grappigste en meest originele foto’s te trekken en TikTok video’s te shooten van jezelf en je vrienden en familie. Ook TikTok’er Jonatan Medart is enthousiast: “Ik heb hier zo intens staan dansen voor TikTok-filmpjes dat ik een week niet meer naar de fitness moet.”

  Instagram-paradijs

  Als bezoeker volg je een belevingsparcours langs onder meer een spiegelkamer, een TikTok song-booth, een vrolijke hamerkamer en meer. Verschillende Belgische artiesten werkten mee aan de inkleding. Zo werkte Taboob aan een opvallend landschap van borsten. Eltipo, Pieter Boels en Anne Manteleers crëerden ter plaatse handgemaakte murals. Verder zijn er origineel designs van Kaart Blanche, Loulou João en vele anderen.

  Voordien lag Smile Safari in Tour & Taxis, daar wisten ze met de eerste editie zo’n 25.000 bezoekers te lokken. Creatief directeur Hannes Coudenys is tevreden met de nieuwe locatie: “Hier kan jong en oud zich volledig geven in de verschillende decors. Onze bezoekers poseren, dansen en amuseren zich te pletter. En niet onbelangrijk, ze gaan naar huis met een smartphone vol toffe content waarmee ze hun social feeds een hele tijd kunnen vullen.” Belangrijk is dat een mondmasker verplicht is tijdens een bezoek, dat mag even afgezet worden tijdens het maken van een foto of video.

  Smile Safari is nog tot januari 2021 te bezoeken in Anspach Shopping, Brussel. Tickets & Info: www.smilesafari.be

  Check enkele sfeerbeelden

  © Smile Safari
  © Smile Safari
  © Smile Safari
  © Smile Safari
  © Smile Safari

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie