More

  Indrukwekkende videoclip van Earl Elliot met Stefaan Degand: ontdek single ‘Training For a Marathon’

  Advertentie

  -

  Het is een indrukwekkende videoclip met een topcast geworden. Earl Elliot bracht zopas de clip uit van single Training For a Marathon en kon daar onder andere Stefaan Degand voor strikken.

  Earl Elliot is het muzikale project van de 22-jarige Antwerpse Quinten De Pauw. Toen hij op zijn 17e naar Amsterdam verhuisde, begon hij op YouTube demo’s te plaatsen van zijn muziek. In augustus 2020 verschenen zijn eerste twee singles Stufato en Chroma. In december kregen we Training For a Marathon te horen. Voor de song werkte Earl Elliot samen met Maurits Nijhuis en Daan Schepers (Bazart, Eefje De Visser, Warhola).

  Vandaag verschijnt de videoclip van de single. Daarin zijn acteur Stefaan Degand en zangeres Mia Nicolai te zien. De regie was in handen van het Amsterdamse regisseursduo Danny en Isabelle Griffioen, zij werkten eerder al samen met Faberyayo en Merol. In de video zien we Elliot zich voorbereiden op een wedstrijd. Hij loopt rondjes, maakt zich klaar, maar heeft vooral een inwendige drang om te stoppen. Voortgestuwd door een ontevreden coach, stuit hij op een onvermogen om daadwerkelijk te stoppen. Elliot kan alleen maar doorgaan.

  Over het nummer vertelt Elliot: “Het gaat vooral over de onzekerheden van volwassen worden, over de toekomst en de angst die het maken van kunst soms meebrengt. Het zich afvragen of het wel gemakkelijk wordt, of alles uiteindelijk goed komt? Ben ik goed genoeg in wat ik doe om het te laten blijven duren of train ik voor een marathon die ik niet kan lopen?”

  Check de videoclip van ‘Training For a Marathon’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer