More

  © VTM

  In ‘RIP 2020’ fileren Guga, Ruth, Jonas en Nathalie het voorbije jaar à la ‘Tegen De Sterren Op’

  -

  Vanavond kan je op VTM kijken naar ‘RIP 2020’. Dat is een comedyshow waarin Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens het trieste jaar 2020 onder de loep nemen.

  Het viertal van RIP 2020 ‘ript’ alle grote en kleine nieuwsfeiten van het voorbije jaar, ‘boekskes’-  en krantenkoppen, opmerkelijke gebeurtenissen op het Internet, opvallende foto’s en tv-fragmenten,… Alles wordt doorgelicht en vormt inspiratie voor hun wekelijkse jaaroverzicht in de vorm van een comedyshow. Het resultaat? Verwacht iets zoals ‘Tegen De Sterren Op’. Guga, Nathalie, Jonas en Ruth imiteren de meest besproken BV’s en verzinnen typetjes achter de opmerkelijkste nieuwsfeiten.

  Aangezien de theaterzalen toch leegstaan, zal de show worden opgenomen in de Mechelse stadsschouwburg, ze doen dat uiteraard zonder publiek. Welke plek is immers een beter symbool voor dit jaar dan een lege theaterzaal? 

  Ook de Planckaerts zijn erbij. / © VTM

  Dit zie je vanavond

  Coronaproof zal het alvast zijn. Niemand anders dan de vier hosts vertolken vanavond de virologen in een versie van één-programma ‘Durf Te Vragen’ en ook de Planckaerts zullen opduiken in de show. De wolf uit ‘The Masked Singer’ zal opnieuw zijn opwachting maken op VTM en de reclamewereld heeft een campagne klaar om iedereen te overtuigen om zich te laten vaccineren. 

  ‘RIP 2020’, iedere woensdag om 20.40 op VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie