More

  Ibe laat met ‘Perfect Storm’ een frisse wind waaien

  Advertentie

  -

  Ibe, die op 6 februari nog de MIA in de categorie ‘Doorbraak’ in ontvangst mocht nemen, bracht recent zijn nieuwe nummer Perfect Storm uit. Het is zijn derde nummer en hij toont dat hij naast zijn eerdere muziek nog heel wat meer in zijn mars heeft.   

  We waren ondertussen al wat gewend geraakt aan Ibe’s rustige nummers, maar Perfect Storm past niet in dit rijtje. Het nummer is meer up-tempo en leent zich beter voor wat meezingen en –dansen. Dit samen met wat stevig gedrum en aanstekelijk handengeklap maakt van deze single een frisse wind. Het lijkt erop dat Ibe met dit nummer wil tonen dat hij ook buiten het hokje van rustige ballads kan werken en dat siert hem. Het is alvast een feit dat hij er op tijd en stond zeker in slaagt zijn publiek te verrassen.

  Waar het tempo en de sfeer van Perfect Storm vernieuwend zijn, blijft de inhoud toch vooral gelijk aan wat ons eerder werd voorgeschoteld: de focus blijft voorlopig nog even bij de liefde. Het lied brengt namelijk ode aan een relatie die niet altijd makkelijk is, maar waarin het vertrouwen toch ongeschonden en sterk blijft. Een ding is zeker: Ibe’s verandering van spijs, doet eten! Ons kan de nieuwe single alvast zeer zeker smaken.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer