More

  Iann Dior brengt twee nieuwe singles uit ‘shots in the dark’ en ‘don’t wanna believe’

  Advertentie

  -

  De Amerikaan met Puerto Ricaanse roots, Iann Dior, heeft nieuwe muziek uit. Vlak voor het weekend kregen we twee nieuwe singles te horen: shots in the dark en don’t wanna believe.

  Iann Dior is geen onbekende meer dankzij de TikTok-hit Mood, een song die hij samen met 24kGoldn schreef. Hit notaties en miljoenen streams volgden elkaar op. Het leverde hem een pijlsnel eenrichtingsticket op naar de top charts van de Amerikaanse hiphop. Afgelopen weekend bracht Dior twee nieuwe singles uit, die de lijn van zijn vorig werk doortrekken.

  Voor shots in the dark werkte Iann opnieuw samen met Trippie Redd, dat deed hij ook twee jaar geleden al voor Gone Girl. Het duo maakt opnieuw een melodieuze song, in de typische stijl van Dior. Een lekkere beat en een vleugje autotune: shots in the dark blijft meteen hangen.

  De tweede song die we voorgeschoteld krijgen is don’t wanna believe. Die klinkt rustiger, met enkel een trap beat en een elektrische gitaar. Met minder dan twee minuten is het een korte song, maar het behoort qua boodschap tot zijn sterker werk. “You can blame it on me”, zingt hij. Een emotionele boodschap in een catchy song.

  Check singles ‘shots in the dark’ en ‘dont’t wanna believe’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer