More

  ‘Huizenjagers’ gaat deze zomer op zoek naar vakantiehuizen in eigen land: inschrijven kan vanaf nu

  Gerelateerde artikels

  -

  Ook televisiemakers moeten op zoek naar creatieve oplossingen voor hun programma’s. Het VIER-programma ‘Huizenjagers’ gaat deze zomer daarom op naar naar vakantiehuizen in eigen land.

  Het coronavirus zal onze vakantieplannen ongetwijfeld in de war sturen. Steeds meer Vlamingen gaan daarom op zoek naar een vakantieplek in eigen land. Dat buitenverblijf huren ze niet alleen, maar kopen ze soms ook. Het VIER-programma ‘Huizenjagers’ stort zich deze zomer dan ook uitsluitend op de vakantiewoningenmarkt in de reeks ‘Huizenjagers Vakantiehuizen’. 

  Zes weken lang zullen makelaars alles op alles zetten om kandidaat-kopers te overtuigen van de pareltjes der vakantiehuizen die ze te koop aanbieden. Van de ongerepte natuur in de Ardennen tot een tiny house aan de kust. Alles zal aan bod komen. ‘Huizenjagers Vakantiehuizen’ zal deze zomer te zien zijn op VIER. Iedereen die op zoek is naar een vakantiehuis kan zich vanaf nu inschrijven op VIER.be.

  Huizenjagers-busje maakt plaats voor mobilehome

  Het iconische ‘Huizenjagers’-busje zullen we deze zomer niet zijn. Dat wordt vervangen door een mobilhome om de corona-maatregelen te kunnen respecteren. Zo kunnen de makelaars op een veilige afstand van elkaar de huisbezoeken live volgen. Is het vakantiehuis moeilijk te bereiken dan gaan ze met de fiets verder. Elke week strijden drie nieuwe Huizenjagers voor de felbegeerde trofee. Wie op het einde van de week het meeste punten krijgt van de veeleisende kandidaat-kopers, kroont zich tot winnaar.

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie