More

  Huis Gemaakt is terug met twee nieuwe experten: vanaf april 2022 op VTM

  © VTM

  Huis Gemaakt is terug met twee nieuwe experten: vanaf april 2022 op VTM

  -

  Wie volgt Ruben en Antje op met een zelfgemaakte, maar volledig gratis woning? Vanaf dinsdag 5 april is een nieuw seizoen van Huis Gemaakt te zien op VTM.

  Bouwprogramma’s zijn even niet weg te slaan van televisie nu ook VTM met een nieuw seizoen van Huis Gemaakt komt. Afgelopen jaar wonnen Ruben en Antje hun zelfgebouwde huis. Ook Harry en Jerina kwamen rijker uit de show nadat een crowdfunding hun 125.000 euro opleverde. Gek genoeg kochten ze hun zelfgebouwde huis toen niet.

  Ook in het nieuwe seizoen van het programma gaat VTM op zoek naar jonge mensen die het cadeau van hun leven willen krijgen: een eigen huis. Al moeten de deelnemers wel de handen uit de mouwen steken en dat zal hun bloed, zweet en tranen kosten. Zo moeten ze van een krot hun droomhuis maken. Dat doen ze compleet van slaakamer tot badkamer of keuken. Enkel de winnaar van het programma mag zijn of haar zelfgebouwde huis houden.

  Het programma is vanaf 5 april te zien op VTM. Dina Tersago zal de negen koppels bijstaan. Dit seizoen verwelkomt het programma twee nieuwe gezichten. Makelaar Hadisa Suleyman versterkt aannemer Cerina Marchetta en interieurarchitect Gert Voorjans in de jury, werfleider Johny staat de koppels bij met zijn jarenlange expertise.

  Maak kennis met jurylid Hadisa

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer