More

  HRVY heeft een zomerhit voor je klaar met ‘1 Day 2 Nights’

  Advertentie

  -

  De Britse popzanger HRVY maakte afgelopen week zijn comeback met een nieuwe single. De popsensatie wordt gestreamd van het VK tot in Brazilië en Australië. Maak kennis met zijn zomerhit in spé: 1 Day 2 Nights.

  De 22-jarige HRVY heeft enkele indrukwekkende cijfers op zijn palmares staan. De Britse popzanger verzamelde wereldwijd al zo’n 1,5 biljoen streams. Maandelijks luisteren bijna 7 miljoen mensen naar hem op Spotify en op YouTube heeft hij al een half miljard views bijeengesprokkeld. De man ging al collabs aan met een indrukwekkend lijstje sterren: onder meer Jonas Blue, Sigala en Astrid S.

  Met single 1 Day 2 Nights maakt HRVY zijn comeback. Hij werkte daarvoor samen met Danny Shah (Kylie Minogue, Sigala) en Niamh Murphy (Little Mix). Het afgelopen jaar was de Brit voornamelijk te vinden in een danszaal, want hij deed mee aan de Britse versie van Sterren op de Dansvloer. Voor HRVY is 1 Day 2 Nights de eerste nieuwe muziek sinds de release van cover Baby I Love Your Way. De nieuwe song is geïnspireerd op pre-COVID zomeravonden. “Ik wou een song maken dat anders klonk dan hetgeen ik hiervoor gemaakt heb. Ik heb het gevoel dat iedereen de grote beats en geluiden nodig heeft om weer naar buiten te gaan”, legt HRVY uit.

  1 Day 2 Nights heeft alles in huis om een zomerhit te worden. De song doet snakken naar een oneindige zomer waar alles opnieuw mogelijk wordt. Klaar voor een onvergetelijke zomer? HRVY alvast wel!

  Check single 1 Day 2 Nights

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer