More

  Honger? Deliveroo zoekt een food reviewer: eet een jaar lang gratis

  Advertentie

  -

  Heb je nooit genoeg gegeten en lust je ook allerlei soorten gerechten? Dan heeft Deliveroo voor jou een droomjob in petto. Ze zoeken namelijk een Food Rooviewer, dat is iemand die een jaar lang hun gerechten test.

  Ben je een foodie? Ken je het verschil tussen miso, yuzu en wasabi? Weet jij waar je moet zijn om de beste taco’s van het land te eten? Of durf jij eten je hobby te noemen? Dan is Deliveroo naar jou op zoek. Ze zoeken namelijk een Food Rooviewer. Dat is een persoon die een jaar lang gratis eten mag testen in ruil voor feedback. Het budget? Je mag zo’n 1040 euro besteden om op zoek te gaan naar de verborgen parels in hun aanbod.

  Fan van alle keukens

  Knort je maag al? Deliveroo heeft enkele eisen gesteld. Zo moet je ervaring hebben met het eten van alle soorten gerecht: van vis tot vlees en vega. Je moet ook bereid zijn om gerechten van verschillende keukens uit te proberen. Zowel hartige als zoete gerechten moeten je hart sneller doen slaan en je moet bekend zijn met grote ketens, maar ook graag lokale restaurants uitproberen.

  Heb je zin in een culinair avontuur en ben je in staat om je ervaringen te delen in een geschreven of visuele recensie? Dan moet je bij Deliveroo zijn. Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Denk al maar eens na waar je die 1040 euro zal aan uitgeven.

  Lees er meer over via Deliveroo.nl

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer