More

  Homeland seizoen 8 wordt ook laatste

  Advertentie

  -

  Homeland houdt er na acht seizoenen mee op. De populaire reeks rond CIA-agente Carrie Mathison is volgend jaar aan zijn laatste seizoen toe, dat maakte Showtime President en CEO David Nevins bekend. Het laatste seizoen zal in juni 2019 te zien zijn.

  De reeks draait rond Carrie Mathison (Claire Danes), een CIA-agente met een bipolaire stoornis die een gevangen en geredde marinier Nicholas Brody verdenkt van spionage voor Al-Qaida. Mathison probeert samen met Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar superieuren te overtuigen van zijn dubbelspel. Door haar bipolaire stoornis heeft ze zichzelf niet altijd onder controle, waardoor ze enkele keren in de reeks een psychose krijgt. Naast al het actiegeweld, zijn de geweldige acteerprestaties van Patinkin en vooral Claire Danes de moeite waard om te kijken.

  Erg realistisch

  De serie wordt ook jaar na jaar interessanter en realistischer. De laatste twee seizoenen werd er gefocust op eigen land. Met name een aanslag op het presidentschap van Elizabeth Keane (Elizabeth Marvel) en de gevolgen van fake news. De voorgaande seizoenen speelden zich zowat over heel de wereld af, van Berlijn tot Pakistan en Afghanistan.

  Na acht seizoenen heeft Showtime bekend gemaakt op te houden met Homeland. De opnames, van de meermaals bekroonde reeks, gaan in januari 2019 van start. Het achtste en laatste seizoen zal vanaf juni 2019 te zien zijn.

  Zes seizoenen van Homeland zijn op Netflix te vinden, het zevende seizoen nog niet. Meer informatie: netflix.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer