More

  © VTM

  ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ keert terug met seizoen 4 vanaf maandag 8 november

  -

  Hoe Zal Ik Het Zeggen? keert in november terug met een nieuw seizoen. Ook Jens Dendoncker zal in het programma te zien zijn. Hij krijgt er met Jeroen Verdick een sidekick bij.

  Opvallend nieuws van bij VTM. Hoe Zal Ik Het Zeggen? zal weldra opnieuw te zien zijn. Het zal voor Jens Dendoncker, die door gezondheidsproblemen uitviel, zijn terugkeer zijn naar het scherm. Hij blijft het de komende tijd rustig aan doen, maar herneemt stilaan zijn televisiewerk. Voor het nieuwe seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? wordt hij bijgestaan door goede vriend Jeroen Verdick. Zo zal de comedian zijn vaste sidekick vormen in het programma. Hij was ook al te zien in het voorprogramma van Dendonckers comedyshow Bang van Dendoncker. 

  Doordat er niets bekend was over Dendonckers terugkeer kon hij de laatste maanden in de luwte werken aan verborgen camera grappen met bekende en onbekende Vlamingen. Het resultaat krijgen we zeer binnenkort te zien. Het nieuwe seizoen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? is vanaf maandag 8 november om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO te zien.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie