More

  Het werd gevaarlijk heet in de eerste aflevering van ‘Temptation Island’

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Vanavond ging op VIJF het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van start. Daarin gaan vier koppels de ultieme verleidingstest aan op het exotische Thailand. Op het manneneiland vervaagden de grenzen snel, zo liet Gianni zich al inpakken door verleidster Felicia.

  In de eerste aflevering werden we voornamelijk voorgesteld aan de koppels en de gevaarlijke singles. De koppels die bestaan dit jaar uit een verrassende mix, gaande van één jaar tot zeven jaar samen zijn. Het misverstand dat ‘Temptation Island’ louter bestaat uit laaggeschoolden, werd ditmaal de vergetelheid ingestuurd. Zo doctoreert de 26-jarige Angela aan de universiteit. Haar vriend is de 28-jarige Christian. Bedrog was er nog niet in hun relatie, maar hun deelname dient vooral om de trust issues van Angela uit de weg te werken.

  De blonde Melissa nam met haar vriend Gianni deel om haar vertrouwen volledig terug te winnen. Gianni toonde zich aan het begin van hun relatie niet van zijn meest brave kant. Ook Karim heeft zijn vriendin Roshina wat te bewijzen, zo at Karim in het verleden van twee walletjes.

  Karim (23) & Roshina (27) / © VIJF

  Opvallende nieuwigheid: de gong

  Wat de koppels niet wisten, is dat ze niet alleen verwelkomd werden door de presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder, maar ook door enkele verleiders en verleidsters die verkleed waren als crew. De koppels mochten zich nog even samen terugtrekken in hun hotelkamer, maar al snel drong het afscheid zich op en werden ze verwacht in de resorts.

  In de aflevering werd een opvallende nieuwigheid geïntroduceerd. Zo zullen de koppels niet langer moeten wachten tot het kampvuur, maar wordt er op een gong geslagen bij iedere misstap van hun partner.

  Gianni liet zich charmeren door Felicia

  Veel rust werd de koppels niet gegund of daar kwamen de singles al aan. Dat gebeurde ditmaal in alle rust met een drankje. Enkele vragen werden uitgewisseld en de eerste vrijgezellen werden gekoppeld aan de kandidaten. In tegenstelling tot het vorige seizoen ging het ditmaal niet rustig van start, zo viel Nederlander Gianni ’s avonds reeds volop voor de charmes van verleidster Felicia. Ook Christian liet zich gaan door zonder gêne naar het vrouwelijk schoon te kijken. Iets zegt ons dat Gianni het niet lang zal volhouden…

  © VIJF
  © VIJF
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie