More

  Het warme drankje op een winteravond: zo klinkt het nieuwe ‘Caroline’ van Arlo Parks

  Het warme drankje op een winteravond: zo klinkt het nieuwe ‘Caroline’ van Arlo Parks

  -

  Arlo Parks is terug met nieuwe muziek. Ze lost al een tijdje nieuwe muziek. Zo bracht ze afgelopen maand ‘Green Eyes’ uit. Haar nieuwe single ‘Caroline’ is onze Must Discover.

  De Britse Arlo Parks werd genomineerd als één van de BBC Sound of 2020, de prijs werd uiteindelijk weggekaapt door Celeste, maar Parks bleef niet bij de pakken zitten en profiteerde van de verworven aandacht door de gesmaakte single ‘Eugene’ uit te brengen. In de loop der maanden volgde meer nieuw werk uit, met een toekomstig hoogtepunt op 29 januari 2021. Dan staat de release van haar debuutalbum ‘Collapsed In Sunbeams’ gepland.

  De Britse, wel ja half Nigeriaanse, kwart Tsjaads én kwart Franse, Parks bracht maandagavond nieuwe single ‘Caroline’ uit. Ze klinkt daarin zacht, warm en gul. Als het warme drankje op een winteravond. Een song om de koude dagen mee door te komen. In de song bezingt ze naar eigen zeggen hoe ”mensen situaties zien ontwikkelen zonder de context te zien. Het is de ontdekking hoe iets passievol in een oogopslag kan verdwijnen.”

  Beluister ‘Caroline’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Check ‘Caroline’ van Arlo Parks

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie