Het voorjaar bij Eén en Canvas: Nieuwkomers en oude bekenden

© VRT

©

De televisiezenders zitten even in een winterstop. Binnenkort laten ze weer allerlei bekende en nieuwe programma’s los op jou. Eén en Canvas maakten vandaag hun voorjaarsplannen bekend.

Eén kijkt terug op een geslaagd najaar, met een marktaandeel van 30.3% (prime time, 18u-23u, 4+) was Eén afgetekend de grootste televisiezender van Vlaanderen. Eén begint het nieuwe jaar met onder meer het familieprogramma 1 jaar gratis (met Thomas Vanderveken), een tweede seizoen van de populaire fictieserie Dertigers, het kwaliteitsdrama Over water en het gloednieuwe 100 dagen, over jongeren in de laatste fase van hun middelbare schooltijd.

‘De Columbus’ / © VRT

Later in het voorjaar volgen onder andere de spannende nieuwe fictiereeks GR5, over vier vrienden die een wandeltocht maken langs het Europese Grote Routepad nummer 5, Ten oorlog: De bevrijding van Vlaanderen (met Arnout Hauben), Kinderwens (met Leen Dendievel), het relatieprogramma First dates en nieuwe reeksen van het bekroonde programma Down the road (met Dieter Coppens) en de zondagavondquiz Twee tot de zesde macht (met Jeroen Meus).

Dagelijkse programma’s

Natuurlijk staan vanaf januari ook Dagelijkse kostBlokkenHet journaalIedereen beroemd en Thuis weer op post. Later dit voorjaar keert Danira Boukhriss terug met een nieuw seizoen van de talkshow Vandaag.

Ook ‘Vandaag’ komt terug / © VRT – Segraphy

Canvas

Bij Canvas is er begin januari naast De eeuwige oorlog ook Procureurs (met Gilles De Coster), Brain man (met Otto-Jan Ham en Bart Van Peer), Gentbrugge (met Joris Hessels) en nieuwe reeksen van Wereldrecord (met Maarten Vangramberen) en Nachtwacht (met Jan Leyers). Later volgen onder meer Geheimen van het Lam GodsMeer vrouw op straa(met Sofie Lemaire), Terug naar Tsjernobyl (met Jan Balliauw) en Kinderen van de Holocaust.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in