More

  Justin Bieber’s ‘Intentions’ geeft blijk van goedhartigheid

  Advertentie

  -

  7 uur geleden ging de videoclip van het nieuwe nummer van Justin Bieber, ‘Intentions’, in première op YouTube. De lengte van de clip, 6 minuten en 39 seconden valt op en het blijkt in de intro dan ook meteen dat dit niet zomaar een nummer is.

  De start van de videoclip brengt ons in contact met 3 vrouwen: Bahri, Marcy en Angela. We krijgen een korte omschrijving van hun leven en hieruit blijkt meteen dat het hen niet altijd voor de wind is gegaan.

  Het is dan ook meteen duidelijk dat het bij dit nummer niet draait om een fantastische melodie of waanzinnige lyrics. Het draait om de boodschap die Bieber en Quavo met het nummer willen verspreiden en dat is dat het leven niet altijd een roze wolk is. Het nummer draait rond steun, hulp en vrijgevigheid, wat ook blijkt wanneer Justin een auto cadeau doet aan één van de meisjes.

  De bedoeling van het lied is om aan te zetten tot het steunen van ‘Alexandria House’, een vereniging die vrouwen en kinderen helpt om van crisissituaties naar stabiliteit te raken. In de Youtube-biografie van het nummer is er ook een link te vinden waarop je kan doneren.

  Een erg mooi gebaar is dat, aan het eind van de clip, een handvol vrouwen hun ‘intentions’ uitspreken, gaande van het helpen van minder gelukkige kinderen, het sensibiliseren omtrent pleegzorg tot simpelweg het teruggeven aan mensen.

  De clip is een prachtig gebaar van Bieber en biedt een noodzakelijk inzicht in de moeilijke situaties van sommige mensen. Het helpt sensibiliseren en zet aan tot nadenken en liefdadigheid.

  Wij vinden het alvast een geweldig initiatief van hem!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer