More

  © VIER

  Het is bekend: dit is de winnaar én de saboteur van ‘De Mol’

  -

  The word is out. De saboteur is bekend. De maskers vallen af. Zondagavond kwam het het huidige seizoen op zijn einde. In een razendspannende aflevering werd de mol en de winnaar bekendgemaakt. 

  Het VIER-programma ‘De Mol’ trok dit jaar naar het zonnige Griekenland. Na acht weken weten we het: Jolien is de mol. Jolien wist het meest over de saboteur en kon 22.835 euro in de wacht slepen. Dat is wel de laagste groepspot in jaren, het maximaal te verdienen te bedrag was meer dan 100.000 euro.

  Dit is de saboteur

  “Het is gebeurd”, zei Gilles De Coster tegen Jolien na een razendspannende eindstrijd. De 25-jarige West-Vlaamse bankbediende was zelf verbaasd over haar overwinning. De 20-jarige Alina uit Westerlo onthulde zich aan het einde van de aflevering als de mol. Ze is daarmee de jongste mol ooit. De 43-jarige advocaat Bart gaat met lege handen naar huis. Het einde van een aantal spannende weken televisie.

  Dat Alina het spel saboteerde, dat dacht surfend Vlaanderen al langer. Zo bleek uit gegevens van Google. Sinds de voorlaatste aflevering domineerde Alina de zoekopdrachten. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn reeds geopend. Wees snel want enkel de eerste 5.000 maken kans. Alle informatie en inschrijven via vier.be.

  De sabotages, hoe we de mol zelf konden onthullen en veel meer krijgen we volgende week te zien in de laatste aflevering van ‘De Mol’.

  © VIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie