More

  Het elektronische debuut GRAHM – ‘Easier’

  -

  Over een week verschijnt het debuut ‘Chaos + Fractals’ van elektronisch duo GRAHM. Vandaag verrassen ze ons met hun allereerste single ‘Easier’. Het is onze Must Discover.

  GRAHM is een samenwerking tussen twee vrienden die ons de komende tijd met intrigerende elektronica zullen voeden. Robrecht Van Rompuy is muzikant, componist en landschapsarchitect. Zijn natuurlijke focus op vormen en structuren vormde een inspiratiebaken in de organische soundscapes en architectonische ritmes van GRAHM.

  Voor het project werkt hij samen met Micha van Amsterdam (Aemn Break), die een sterke achtergrond heeft in audiovisuele kunsten en een diepgaande liefde voor alles wat gesampled en gerecycleerd is. Het is deze connectie tussen hypnotiserend en onvoorspelbaar, dromerig en rechttoe rechtaan, strakke beats en organische ritmes, die het speelterrein van GRAHM bepalen.

  Opwindend einde

  Met debuutsingle ‘Easier’ geeft het tweetal een voorproefje van wat we kunnen verwachten op EP ‘Chaos + Fractals’. Dat komt op vrijdag 15 mei uit. Dromerig opent het duo op ‘Easier’, waarna de vocals ons meesleuren in het organische klankenspel van GRAHM. Zachte vibes die uitgekiend naar een opwindend einde leiden, dankzij de subtiele toevoeging van tal van nieuwe klanken. Muziek voor fans van Caribou en Weval. De lat ligt hoog.

  Single ‘Easier’ is overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie