More

  © Curtis Alto

  Het concert van de toekomst: Curtis Alto verkoopt corona-proof concert uit in recordtijd van 1 minuut

  -

  Concerten, die missen we al een tijdje, maar binnenkort komt daar verandering in. Het Gentse Curtis Alto zal namelijk 100% corona-proof een concert houden in Mechelen.

  De grote festivals gaan deze zomer niet door, maar voor de event-sector en muziekliefhebbers is er vanaf 1 juli toch een beetje goed nieuws. Dan is het opnieuw toegelaten om naar een concert, bioscoop of het theater te gaan. Het aantal bezoekers blijft wel beperkt tot maximaal 200 én dat zal zittend moeten gebeuren.

  Het Gentse electronicaduo Curtis Alto heeft de enige toegelaten en veilige manier gevonden om hun IIIMAGINE concert in deze tijden écht bij het publiek te brengen. In de foto onderaan wordt dit duidelijk. Beeld je in: mensen staan allemaal op hun balkons te dansen. Door de stage midden op het water te bouwen, wordt er een soort van amfitheater gecreëerd. Iedereen heeft een perfect zicht vanuit zijn of haar hotelkamer op dit wonderbaarlijke tafereel. 

  Te midden van een siervijver

  Het unieke concert zal doorgaan in het van der Valk hotel in Mechelen. Dit voormalig openbare zwembad werd recent helemaal gerenoveerd. Rond het centrale middenplein liggen de hotelkamers die uitkijken over het tot siervijver omgevormde oude zwembad. Elke kamer heeft een eigen balkon, van daar kunnen gasten, samen met hun ‘vriendenbubbel’, de show volgen met een hapje en een drankje. Zij blijven één nacht slapen in het hotel. Curtis Alto voorziet een originele performance met percussie, synthesizers, stemmen en stemvervormers, gekoppeld aan hun typische rauwe elektro sounds. De broers slaan ook de handen in elkaar met de legendarische Belgische DJ Dr. Lektroluv, en programmeren samen tal van andere opkomende talenten uit eigen land.

  Deze IIIMAGINE show van Curtis Alto was opnieuw een schot in de roos: de tickets werden vanaf 10u00 gisterenochtend (23/6) verkocht en om 10u01 hadden de broers het volledige hotel liefst driemaal uitverkocht. Dat is ongezien, ook voor het overgrote deel van de wereldwijde eventsector. Het bewijst dat Curtis Alto en hun IIIMAGINE-concept een geweldige toekomst in het vooruitzicht hebben.

  BronPB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie