More

  Henri PFR schreef break-up song ‘Bruises’: “Het reflecteert wat soms verborgen blijft in deze wereld waar alles perfect moet zijn”

  Henri PFR schreef break-up song ‘Bruises’: “Het reflecteert wat soms verborgen blijft in deze wereld waar alles perfect moet zijn”

  -

  Henri PFR is terug met een nieuwe single. Daarvoor werkte hij samen met de Nederlandse producer Madism en de Berlijnse zanger LONO. Bruises is onze Must Discover.

  De Brusselse producer Henri PFR behoort tot de top EDM-producers uit ons land. Afgelopen jaar bracht hij hit singles No One Knows en Loving Myself uit. Keer op keer zijn dat catchy en dansbare tracks, die meteen blijven hangen. Vandaag breidt hij hier een vervolg aan met het gloednieuwe Bruises.

  Break-up song

  Voor de song riep Henri de hulp in van de 28-jarige Madism, een van de opkomende talenten van bij onze noorderburen. Je kent hem misschien van de remixen die hij maakte van Lewis Capaldi, Sam Smith, James Arthur, Dermot Kennedy en JP Saxe. Bruises is een gevoelige break-up song geworden, verpakt in een melodisch popjasje. In tegenstelling tot wat we van Henri gewoon zijn, is het geen nummer vol blijheid die gemaakt lijkt voor de dansvloer, maar wel een song die een emotionele boodschap laat ondersteunen door subtiele beats en synths.

  Henri PFR zegt het volgende over het nummer: “Bruises gaat over de sporen die emotionele breakups achterlaten, de destructieve kant van de liefde. Ik vond het belangrijk om af te stappen van een liefdesverhaal en om te experimenteren met een donkerdere kant. Dit nummer is heel belangrijk voor mij. Het geeft weer wat er soms verborgen is in een wereld waar alles perfect moet zijn op sociale media. Nederlandse producer Madism was de sleutel om de track af te werken; hij gaf er zijn luchtige touch aan. Ik ben enorm blij met onze eerste collab!”

  Beluister Bruises via jouw favoriete streamingdienst.

  Check de videoclip van ‘Bruises’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie