More

  Help de wetenschappers in de strijd tegen COVID-19 met deze vragenlijst

  Advertentie

  -

  De Universiteit Antwerpen, Universiteit Hasselt en de KU Leuven hebben een studie opgezet naar de evolutie van de besmettingscurve in ons land en ze hebben daarvoor uw hulp nodig. 

  Ook afgelopen week lanceerde Universiteit Antwerpen, met medewerking van de Universiteit Hasselt en de KU Leuven een online bevraging naar het gedrag van de bevolking. Die dient ertoe om een realistischer model te maken van de besmettingscurve. Om een zo goed mogelijk zicht te krijgen om de evolutie van het virus in ons land én om kort op de bal te spelen, zijn betrouwbare gegevens nodig van de bevolking. Op een drietal minuten is deze enquête ingevuld en het kan veel mensen helpen.

  Toch 3% stuurt kinderen naar grootouders

  De eerste editie toonde aan dat 75% van de deelnemers de kinderen thuis opvangt en 3% de kinderen, ondanks de waarschuwingen, toch naar de grootouders stuurden. Het merendeel van de deelnemers bleek ook thuis te werken, terwijl 10% niet mocht thuiswerken van zijn of haar baas, terwijl dat volgens een eigen inschatting wel mogelijk was.

  Vul de vragenlijst in voor dinsdagavond 22 uur via www.corona-studie.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer